Ràdio Sant Fost viu el seu primer debat electoral

2015-05-15-20-17-08-copia-300x173

El passat divendres 15 de maig Ràdio Sant Fost va emetre en directe el seu primer debat electoral, amb la direcció i presentació de Rafael Núñez i la direcció tècnica de Joan Sanjuan. Van intervenir els candidats que es presenten a les Eleccions Municipals del proper diumenge 24 de maig: Montserrat Sanmartí (IUSF), Pere Tarrés (número 2 de CiU), Juan Álvarez (PSC), Xavi Conesa (ERC) i Núria Fresquet (Sumem per SF). Durant més d’una hora i mitja van presentar les seves propostes i van sotmetre a valoració diferents aspectes de la realitat del nostre poble, com la B500, l’endeutament, les polítiques mediambientals, d’ocupació, etc. A la part final del debat es van recollir les preguntes de la nostra audiència. El podeu escoltar aquí en el nostre podcast:

Descàrrega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s