Gran èxit de la festa de la ràdio i els Gunis

El passat dissabte 18 de juliol, en el marc de la Festa Major de Sant Fost, va tenir lloc la festa de Ràdio Sant Fost, juntament amb els Gunis, que van oferir color i molt ambient a la tarda i nit de dissabte. Començà amb la festa infantil, que va ser amenitzada per l’humorista Joan Montpellier, un dels entrevistats per Carlos Ruiz de Azúa en el seu programa Parlem d’estil. El joc de cadires de nens i adults donà pas a la presentació dels diferents programes de la graella. Tot i que s’albiren novetats de cara al setembre, espais com CinestilBeta PermanentPer definirTambé a nosaltresUna vida de conteMúsica i llums o Sant Fost Music Player seran presents de nou a la programació de la temporada 2015-2016. A les 22:00 començava el cinema a la fresca amb la pel·lícula Super 8, presentada pels nostres companys Fran Benítez, Carlos Ruiz de Azúa i Gerard Sánchez. Els Gunis havien fet una consulta per triar el film i la cinta de JJ Abrams va ser l’escollida. Va ser el moment en què la Plaça de la Vila es va omplir de gent per passar una bona estona amb la nova pantalla gegant i el so de Ràdio Sant Fost. Finalment, els DJ Miquel Àngel Tirado, Mikel Montesino i Esteban es van ocupar de la part final de la nit, amb música i ritmes diversos acompanyats de llums i del caliu dels participants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s